Efter näthatet – så blev Sannas julafton

NÖJE. När Svt presenterade årets julvärd, Sanna Nielsen, fick stjärnan motta en hel del näthat pågrund av sitt utseende och klädval.
I ett personligt meddelande på Facebook skrev hon då:
"Jag är ganska van vid att många har synpunkter kring mitt utseende. Har aldrig riktigt förstått varför man måste säga sin "kritik" , för det är väl självklart... att man kan få tycka att något inte är snyggt men varför måste man säga det? Jag vet att många tänker att det får jag väl tåla. Alla kan väl inte tycka om dig eller vad du har på dig. Du måste väl tåla kritik?
De horribla kommentarer jag fick igår om min tröja och ett läppstift kändes inte som kritik utan som mobbing och det är ett ämne som jag brinner mycket för.

Att en tröja med bara axlar skulle vara så irriterande för folk är för mig en gåta. Ni behöver inte tycka om det jag har på mig, men vad är det för sätt att uttrycka sig på? Det handlar om en tröja."

Men med julaftonen avklarad verkar Sanna fått revange.
sin blogg som hon skriver för damtidningen Amelia berättar hon om en fantastisk dag och tackar för all underbar respons hon fått.
"Tusen tack för all underbar respons. Har fått nypa mig i armen när jag har läst alla hälsningar. Jag kan säga att jag trivdes så mycket som er julvärd. Jag tyckte det var så mysigt och roligt och det kändes som om jag satt och pratade med en person, fast jag visste att det var lite fler som satt framför tv:n".
Och visst tyckte vi alla att Sanna gjorde en fantastisk insats? Ge henne ett hjärta för att visa att vi är emot alla typer av mobbning.

Publicerad 28 December 2016 07:51

Lokaltidningen Båstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag