Sockerchocken: Godiskedja börjar med hemkörning

Godis, chips och läsk direkt till dörren

SVERIGE. De stoltserar redan med Sveriges "lataste" kunder, något som inte kommer förändras med kedjans senaste tilltag – hemkörning av lösgodis.

– Om man har en kundklubb med ca 800 000 medlemmar som definieras som ”Sveriges Lataste kundklubb” har man ett stort ansvar. Och eftersom ”god” tillgänglighet är en del av vårt DNA känns det självklart att vi ska ha hemleverans, säger Dennis Dahlberg från Hemmakväll, i ett pressmeddelande.

Tjänsten, som erbjuds i samarbete med Pizza Online, ska göra det lättare för kunderna ta del av godiskedjans sortiment, som om man väljer hemkörning kommer levereras i färdigsorterade lösgodisförpackningar med olika smakteman. Dessutom går det att beställa godsaker från det övriga sortimentet, såsom chips, dryck och chokladkakor.

Initialt kommer konceptet testas i Västerås och Norrköping, men ambitionen är att hela Sverige inom en snar framtid ska få ta del av den välsmakande tjänsten.

– Allt måste fungera perfekt. Därefter har vi ambitionen att erbjuda hemleverans genom hela butiksnätet i Sverige”, säger Dennis Dahlberg.

Publicerad 28 February 2018 12:57

Lokaltidningen Båstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag