Ritva Veeborn, avdelningschef på arbetsmarknadsenheten, hoppas på en välbesökt rekryteringsmässa.

Ritva Veeborn, avdelningschef på arbetsmarknadsenheten, hoppas på en välbesökt rekryteringsmässa. Foto: Mostphotos/Ida Asplund Ådahl-Arkiv

Snart dags för ny omgång av rekryteringsmässa

"Hoppas på samma gensvar i år"

BÅSTAD.

I fjol lockade rekryteringsmässan i Båstad 1 000 arbetssökande. I mitten av februari är det dags igen och mässarrangörerna hoppas på fortsatt stort besöksantal.

Det är sjunde året i rad som en rekryteringsmässa arrangeras i Båstad. Den 14 februari är det dags igen för att skapa en arena för lokala arbetsgivare och arbetssökande att mötas på. Mässan är öppen för ungdomar, men även andra jobbsökande och i år tidigareläggs evenemanget för att ge arbetsgivare tidigare möjlighet att säkra sin bemanning för sommaren.

– Det är viss betoning på säsongsjobb, men vi vet med oss att det kan öppna dörrar för andra anställningsformer, säger Ritva Veeborn, avdelningschef på arbetsmarknadsenheten.

Under åren har intresset varit stort och 2018 besökte ett tusental arbetssökande mässan.

– Vi hoppas givetvis på samma gensvar i år. Intresset är stort och redan nu har 23 arbetsgivare anmält sig, säger Ritva Veeborn.

För den som söker arbete är det bara att dyka upp med sitt cv. Under dagen kommer det bland annat att erbjudas hjälp med att utveckla sitt cv och man kan även få hjälp att ta en porträttbild lämpad i arbetssökande.

Rekryteringsmässan i Båstad arrangeras den 14 februari mellan klockan 14 och 16 på Kunskapscentrum Agardh/Båstads bibliotek.

Publicerad 09 January 2019 07:00