Det nya sopsystemet i Laholms kommun fungerar väldigt bra, skriver en medborgare i ett hyllningsbrev till kommunen.

Det nya sopsystemet i Laholms kommun fungerar väldigt bra, skriver en medborgare i ett hyllningsbrev till kommunen. Foto: Johan Wilmarstrand Jönsson

Kommunen får beröm för nya sopsystemet

Laholmare ger alla inblandade tummen upp

LAHOLM. Det nya avfallssorteringssystemet som införts i Laholms kommun får en medborgare att jubla. Laholmaren är så nöjd med systemet att han vill ge samtliga som varit delaktiga beröm och den uppskattning de förtjänar.

Av
Rickard Gustafsson

De flesta brev eller synpunkter som Laholms kommun får ta emot från medborgare är generellt sett klagomål över något som inte fungerar eller önskemål och kritik mot något som saknas.

Just det betonar också laholmaren i den skrivelse han skickat till kommunen där han samtidigt delar ut beröm till alla som varit delaktiga i det nya sopsorteringssystemet.

”Tror inte att alla förstår vilken stor strukturändring detta är men för oss hushåll har det fungerat väldigt bra. Från den första informationen till ett fungerande system. Snyggt jobbat!”, skriver medborgaren och lyfter även fram de stora miljövinster som det nya systemet innebär.

Publicerad 05 June 2019 10:54