Fem personer och tre bilar var under fredagseftermiddagen inblandade i en kökrock på riksväg 24 i rondellen i höjd med järnvägsstationen i Laholm.

Fem personer och tre bilar var under fredagseftermiddagen inblandade i en kökrock på riksväg 24 i rondellen i höjd med järnvägsstationen i Laholm. Arkivbild

Kökrock på riksväg 24 – fem personer inblandade

Räddningstjänsten fick klippa upp krockskadad bil

LAHOLM.

Strax innan 15-tiden inträffade en kökrock på riksväg 24 i höjd med Nyby industriområde. Tre bilar med totalt fem personer var inblandade i olyckan varav en misstänks ha fått allvarligare skador.

Av
Rickard Gustafsson

I rondellen som ligger vid järnvägsstationen i Laholm och den västra delen av Nyby industriområde inträffade under fredagseftermiddagen en trafikolycka.

Enligt Niklas Bengtsson, inre befäl hos räddningstjänsten, ska tre bilar ha skadats i samband med en kökrock. I bilarna fanns fem personer och åtminstone en av dem misstänks ha fått allvarliga skador i rygg och nacke.

Räddningstjänstens personal fick klippa upp bilen för att få ut den skadade som därefter avfördes med ambulans till sjukhus. Övriga fyra personer tros ha fått lindriga skador.

Olyckan inträffade vid 15-tiden vilket medförde köbildning då räddningstjänsten stängde av vägen under räddningsarbetet. Räddningstjänsten uppger att vägen bör vara full framkomlig igen runt 16.30-tiden.

Publicerad 16 August 2019 16:03