Det blir artisttätt under Lahomsfesten som arrangeras den 26 augusti.
Det blir artisttätt under Lahomsfesten som arrangeras den 26 augusti.
Foto: Micael Engström
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Laholmsfesten gör premiär i sommar

- kan bli ett återkommande evenemang


LAHOLM. I år gör Laholmsfesten premiär med ett tiotal artister och med underhållning ledd av Laila Adèle och Lasse Kronér. Och kanske blir det en uppföljning.

Den 26 augusti blir det fest på Stortorget där ett tiotal artister kommer att framträda. Mariette, Ace Wilder, The Boppers, Idol-Rebecka, Lasse Berghagen och Magnus Karlsson är några av dem. 

Anledningen är att Laholms sparbank firar 160 år. Och i planeringen har man kikat lite på Diggiloo.

– Vi kände att vi ville göra något för invånarna. Vi har försökt att skapa en fest som ska passa alla åldrar och ha en bredd, säger Christel Alm, på Laholms sparbank.

Senast det arrangerades något liknande i Laholm var Maxifesten, som lockade någonstans mellan 8 000 och 10 000 besökare. En publiksiffra man gärna vill nå med Laholmsfesten.

”Ville göra något för invånarna”

– Vi tror och hoppas så klart på att det ska komma mycket folk. Det kommer att bli en riktig fest på Stortorget, säger Christel Alm.

Och man har redan tankar om framtiden. Kanske kommer Laholmsfesten att återkomma.

– Vi har en liten förhoppning om att det här kanske ska kunna bli ett återkommande inslag i Laholm. Kanske kan vi slå oss samman med fler från näringslivet för att göra en uppföljare för kommuninvånarna.


Publicerad: 15. juni 2017 10:45
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Båstad & Laholm

Startsidan just nu