Foto: Mostphotos
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Medan du höll helg...


SYDSVERIGE. Helgen har varit ovanligt stökig med bland annat ett mord och ett mordförsök. Lokaltidningen hjälper dig att hänga med!

SÖNDAG.

22.53: På Svenshögsvägen i Lund står ett sophus i lågor. Räddningstjänst och polis åker till platsen.

22.43: En man blir rånad på Erikslust i Malmö. Chockad går han hem och ringer polisen först 20 minuter efter rånet. Polis håller förhör i mannens hem.

18.47: Matlagningen misslyckades totalt. Därför fick räddningstjänsten rycka ut till Syster Jennys väg i Trelleborg, där de fick vädra ut en lägenhet.

18.02: En kvinna på södra Sofielund i Malmö förs med ambulans till sjukhus efter att ha blivit misshandlad av sin sambo. Han grips av en polispatrull.

16.26: Den gamla damen var hemma när en tjuv trängde in i bostaden och bland annat slet av henne ett halsband. Händelsen inträffade i Södra Sandby.

12.09: Villaägarna kom hem och upptäckte att de haft inbrott i villan i Oxie. Bland annat har vitvaror stulits.

10.13: Krogägaren är och inspekterar inbrottet på Mariedalsvägen i Malmö, när tjuvarna plötsligt kommer tillbaka. De hotar honom och tar sprit, vilket gör att brottet rubriceras som rån.

02.55: Både Cirkle K och McDonalds i Lomma drabbas av ett rån. Strax efteråt stoppas en bil i Arlöv och tre personer grips.

LÖRDAG:

19.38: Kvinnan går på Fågelbacksvägen i Malmö, när en moped kör upp bredvid henne. De rycker av henne halsbandet och hon får hjälp av en privatperson att larma polisen.

18.26: Kvinnan släpper in en man som säger att han ska kontrollera hennes tv i Lilla Råby. Det visar sig snart att han är en tjuv.

07.02: En man hittas mördad i ett friluftsområde på Drottninghög i Helsingborg.

Det är ännu oklart vad motivet är, men enheten för grova brott håller i utredningen.

FREDAG:

18.12: En man skjuts med flera skott på Sörbäcksgatan i Malmö. Han klarar sig utan allvarliga skador, men händelsen rubriceras som mordförsök.

 


Publicerad: 15. maj 2017 03:32
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Båstad & Laholm

Startsidan just nu
Politiken
Mest lästa
Ekstra Bladet
Senaste nytt
Ekstra Bladet
Mest lästa