Förre statsministern Fredrik Reinfeldt är en av gästerna på årets

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt är en av gästerna på årets "A Sustainable Tomorrow". Foto: Pressbild

Reinfeldt och Borg kommer till Båstad

Av
Mikael Öhrn

 BÅSTAD. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg kommer till Bjäre i sommar. De kommer då att medverka på årets hållbarhets- och framtidskonferens "A Sustainable Tomorrow" i Båstad.
Förra årets arrangerades "A Sustainable Tomorrow" av "Gränslösa möten" för första gången. Arrangemanget slog väl ut och nu är det alltså snart dags för en ny upplaga. Utöver den tidigare moderate statsministern och den tidigare moderate finansministern, som kommer att prata om världens hälsotillstånd och tänkbara framtidsscenarion, kommer arrangemanget att gästas av författaren och entreprenören, tillika grundaren av konsultfirman the Medici Group, Frans Johansson, samt kommunikatören Jakob Trollbäck, som driver kommunikationsbyråer i såväl New York som i Stockholm, och ligger bakom det kommunikationssystem som används av FN för att synliggöra FN:s 17 globala mål för en hållbar utveckling och förändring av världen fram till 2030.
– I år har vi vässat evenemanget ytterligare. Årets tema är väldigt aktuellt och vi har en stark uppställning med intressanta föreläsare. Fler gäster och talare kommer att presenteras under våren, säger Bo Nilsson, grundare av "Gränslösa Möten", i ett pressutskick.
Syftet med "A Sustainable Tomorrow" är att företagsamma människor från olika branscher ska få ny kunskap som kan omsättas i handling. Moderator kommer författaren och journalisten Catarina Rolfsdotter-Jansson, som har hållbar utvecklig som sitt specialområde, vara. Årets tema är: Hur skapar man långsitktig framgång i en föränderlig värld?
 

Publicerad 22 March 2017 09:05