Polishuset i Laholm.

Polishuset i Laholm. Foto: André Kvist.

Tvä män misstänks för narkotikabrott

Polisen fann knivar och narkotika i männens fordon

LAHOLM.

Under natten kontrollerade polisen ett fordon och fann anledning för flertal misstankar mot två män i 30-årsålder. De misstänks båda ha varit påverkade av droger och innehav av kniv. Föraren misstänks även för olovlig körning och drograttfylleri.

Av
André Kvist

Det var strax efter klockan 1 på natten till tisdag som polisen kontrollerade ett fordon i Laholms kommun. I förarsätet satt en 34-årig man som visade upp ett körkort tillhörande någon annan.

– Föraren misstänks för brott mot narkotikastrafflagen då det fanns tydliga tecken att han var påverkad av narkotika. Vid visitation anträffas misstänkt narkotika, säger Jan Jönssön, polisinspektör vid Laholmspolisen.

Föraren misstänks även för brott mot knivlagen då man fann en kniv efter kroppsvisitation. Samt olovlig körning och innehav av narkotika. Det är oklart var man hör hemma.

I bilen fanns ytterligare en peson som även han visade tecken på att vara påverkad av droger. Denne man är 33 år och hade precis som den andra också en kniv. Han ska ha varit känd av polisen sedan tidigare.

Mannen som bor i Laholms kommun är misstänkt för brott mot narkotikastrafflagen, brott mot knivlagen och innehav av narkotika.

– Båda är släppta efter provatagning och fortsatt misstänkta. Nu avvaktar vi analysbesked och slutför sedan utredningen.

Publicerad 04 December 2018 10:24