Foto: Martin Wingren

Hotel Skansen med på ny lista över bästa hotellupplevelserna

BÅSTAD.

Hotel Skansen är ett av hotellen som kommit med på White guides nya lista över Sveriges bästa hotell.

Av
Martin Wingren

– Detta är en fantastisk start på en spännande resa som vi bara har börjat. De senaste åren har vi gjort stora satsningar på gästupplevelser, både på hotellet och på destinationen, säger Lars Henningsson, styrelseordförande på Hotel Skansen, i ett pressmeddelande.

White Guide har testat över 150 svenska hotell, varav hundra listas i nya White Guide Hotel + Bar 2019. Hotellen är bedömda, poängsatta, klassificerade, rankade och beskrivna med fokus på det som gör dem värda att besöka: boende och komfort, service, mat och dryck samt design, miljö och stämning.

Även systerhotellet Hotel Riviera Strand får ett omnämnande i den nya guiden.

I White guides motivering står det bland annat: ”Under intensiva sommarveckor hyser hotellet tennisstjärnor och vem som helst kan dyka upp i restaurang Sand som är en populär mötesplats under hela året med god och vällagad mat. Resten av året består gästerna av turister, konferensgäster, spabesökare och kärlekspar. Här finns allt man kan önska sig när det gäller spa, träning, pool och missa inte ett besök i kallbadhuset med bastu och havsbad.”

Publicerad 05 December 2018 10:08