Melav Abdalo är med i tv-programmet Wild kids, som börjar sändas ikväll i Barnkanalen klockan 19.30.

Melav Abdalo är med i tv-programmet Wild kids, som börjar sändas ikväll i Barnkanalen klockan 19.30. Foto: Johan Paulin/Svt

Båstad-tjej tar sig an tufft äventyr i tv-rutan

Är en deltagarna i Svt:s Wild kids

BÅSTAD. Melav Abdalo från Båstad är ett av barnen som gör upp i Svt-programmet Wild kids.

Av
Martin Wingren

Programmet, i tio avsnitt som börjar sändas fredagen deavn 11 januari, gårut på att barn efter en tuff tävling och delas upp i lagen Lejonen och Björnarna. Programmet är inne på sin tolfte säsong och programledare är Carolina Klüft.

Melav Abdalo, som bor med sin familj i Båstad, är ett av de lyckliga barnen som kommit med i programmet och ska göra upp om en plats i finalen.

–Jag hade drömt om att komma med i programmet och ansökte och kom med bland tusentals barn. Det kändes helt magiskt, säger hon.

Att ha ett intresse för fritidsliv är en fördel, tror Melav Abdalo. Tävlingen innehåller dock alla möjliga moment, både frågesport och tuffa utmaningar i Järvsös vildmark där äventyret utspelar sig.

Melav Abdalo sätts på prövning i

Melav Abdalo sätts på prövning i "Wild kids". Foto: Svt

–Jag är en tävlingsmänniska och gillar att vara ute i skogen. I programmet är vi ute i två veckor. Hela familjen är en sportfamilj och programmet står för allt som jag älskar, säger hon.

Att vara med i programmet har gett mersmak.

–Det är jätteroligt att vara med. Det var kameror överallt men det vänjer man sig vid. Jag vill vara med i något annat tv-program också, om jag hittar något som passar.

Publicerad 11 January 2019 09:00