Burger King ser ut att få grannar i form av bilnära företag.

Burger King ser ut att få grannar i form av bilnära företag. Foto: Mostphotos

Bilrelaterade företag etablerar tillsammans med Burger King vid E6

"Jag hoppas att vi knutit ihop säcken med aktörer i kvartal fyra"

MELLBYSTRAND.

Lokaltidningen har tidigare berättat att Burger King ska etablera sig på östra sidan om E6 i Mellbystrand. Nu kan Lokaltidningen berätta att flera intressenter inom bilrelaterade näringar kan göra hamburgerkedjan sällskap.

Något avtal med Burker King är inte skrivet än men arbetet fortskrider för den nya restaurangen som planeras vid Idévägen. Byggnaden ska bli 400 kvadratmeter stor.

– Det är en omständlig process och vi har inte skrivit avtal men vi har en dialog med företag inom olika branscher, säger Carsten Krebs, VD på CT Development som arbetar med etableringen.

Handlar det om kontorsverksamheter?

– Det gör det absolut inte! utbrister Carsten Krebs med ett gapskratt och fortsätter:

– Det är olika verksamheter som inte bara säljer mat. Jag kan säga så mycket som att det har med bilkörning att göra. Vilken typ vill jag inte säga förrän vi kommit närmare så det vill vi gärna ha för oss själva innan vi kommit vidare.

När kan ni berätta mer?

– Det är svårt att uttala sig om idag. Det kan bli bra det här! Jag hoppas att vi knutit ihop säcken med aktörer i kvartal fyra.

CT Development är också drivande part i det nya handelsområdet Ängstorp i Laholm. Nedan kan du läsa om vilka företag som ska öppna där.

Publicerad 09 March 2019 06:00