En man i 55-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik efter att ha krockat med en stillastående bil på parkeringsplatsen vid Willys i Laholm. Bilden är tagen i annat sammanhang.

En man i 55-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik efter att ha krockat med en stillastående bil på parkeringsplatsen vid Willys i Laholm. Bilden är tagen i annat sammanhang. Foto: Adobe Stock

Rattfull förare krockade på Willys-parkeringen

Man i 55-årsåldern misstänkt för grovt rattfylleri

LAHOLM. En stillastående bil på parkeringen vid mataffären Willys i Laholm fick krockskador efter att en misstänkt rattfyllerist tappat kontrollen över sitt fordon. Den misstänkte är i 55-årsåldern.

Av
Rickard Gustafsson

Det var strax innan 17-tiden på torsdagseftermiddagen som en man i 55-årsåldern körde rakt in i en stillastående bil på parkeringen vid Willys på Industrigatan i Laholm.

Polis kallades till platsen och enligt anmälan och polispatrullens händelserapport var föraren gravt alkoholpåverkad och medtogs för kroppsbesiktning.

Blodprov har tagits men det finns inga tillgängliga uppgifter på berusningsgrad. Men polisens brottsrubricering, grovt rattfylleri, antyder att mannen vid det aktuella tillfället körde med över 1 promille i blodet.

Den misstänkte är bosatt i Laholms kommun.

Publicerad 14 June 2019 12:39