Mannekängerna är amatörer men de betedde sig som proffs på röda mattan under modevisningen av höstkläder och attiraljer.

Mannekängerna är amatörer men de betedde sig som proffs på röda mattan under modevisningen av höstkläder och attiraljer. Foto: Jeanic Persson

Modevisningarna ger kommers i affärerna

Lockade folket ut på stan

LAHOLM.

Det var mycket folk på stan när Attraktiva Laholm tillsammans med ett antal butiker anordnade höstens modevisning. – Tanken är ju så klart att locka till shopping. Att folk ska hitta till stan och till våra unika butiker, säger Sara Paulsson, ordförande i Attraktiva Laholm.

Av
Johan Wilmarstrand Jönsson

Det var många som ville se de lokala mannekängerna göra entré på röda mattan som rullats ut framför rådhuset.

– Det var lite regn i början men sedan tittade solen fram och stannade kvar. Det var flera hundra på plats för att se modevisningen, säger Paulsson.

Höstvisningen är årligt återkommande. De senaste åren har det varit modevisning både höst och vår.

– Det är väldigt positivt! Folk gillar att se kläderna på och det är alltid bra kommers i affärerna efteråt. Vi är väldigt nöjda med dagen, säger Paulsson.

Till visningarna har man de senaste gångerna valt livemusik framför Spotify. Den här gången var det Jeanette Bengtsson som stod för musiken.

– Det gör mycket för känslan och det blir lättare att styra musiken efter hur modellerna går.

Medverkande i höstens modevisning var Man Fashion, Fashion kläder, Lykkemaja, Hörnan, Frummerins, Klädkammaren och Flora Garden.

Publicerad 10 September 2019 16:55