Catrin Nyström på Wilda Ekologiskt är glad över nomineringen och passar på att pusha för butikens senaste tillskott – kosttillskott.

Catrin Nyström på Wilda Ekologiskt är glad över nomineringen och passar på att pusha för butikens senaste tillskott – kosttillskott. Foto: Johan W Jönsson

Succé för Årets butik: röster i mängder när laholmarna säger sitt

Nominerad: Det känns så fantastiskt roligt!

LAHOLM.

”Årets butik” har blivit en veritabel succé. Rösterna på de nominerade affärerna väller in. Skynda på att göra din röst hörd. På söndag är sista röstningsdagen.

Av
Johan Wilmarstrand Jönsson

– Wow, vilken våg av röster som har vällt in! På bara några dagar efter det att ”slussen” öppnade var vi uppe i fyrsiffrigt! Väldigt kul och tillfredställande. Laholmarna har verkligen gjort sitt för att se till att rätt vinnare ska utses, säger Stefan Soukas, projektledare och säljare på LT samt jurymedlem och fortsätter:

– Passa på att rösta om du inte gjort det. Sista dagen man kan rösta är söndag 6 oktober.

Bland butiksägarna är det så klart idel glada miner.

– Jag är lite chockad men väldigt glad över att bli nominerad till årets butik, säger Hannah Johansson på barnaffären Lykkemaja.

– Det är väldigt roligt att det arbete och de uppoffringar man gör uppskattas. Samarbete är väldigt viktigt för att lyckas och det finns det mycket av i Laholm, fortsätter Johansson.

Christina Lundgren på djurbutiken Luspudel är lika glad hon:

– Jag har världens finaste och snällaste kunder som har nominerat mig! Det känns stort att min butik, som inte varit öppen i ett år ännu, är med bland topp-tio, säger Lundgren.

– Tack alla ni som röstar på oss och som tycker om att det finns en riktig garn- och leksaksaffär i Laholm. Och tack till LT som gör det här!, säger Ingela N Eriksson på Lekia Kuligt.

Stefan Ljungqvist på Bokhandeln tackar vidare:

– Tack till alla som uppskattar det vi gör!, säger Ljungqvist.

– Vi är väldigt glada för nomineringen och vi tackar alla kunder och vänner som uppskattar oss och vår butik och som röstat på oss. Vi ser fram emot finalen!, säger Sara Paulsson Tyglust.

Jättekul initiativ att lyfta fram oss butiker

På Malmnäs Möbler och interiör är man lika glada:

– Vilken ära! Så roligt att vi blivit nominerade i denna fina kategori. Topp-tio är en vinst bara det! Underbart med bekräftelse! Tusen tack alla som röstat på oss!, säger Alexander Malmnäs.

– Det känns så fantastiskt roligt! Jättekul initiativ att lyfta fram oss butiker! Man blir så glad att det man gör värdesätts, säger Jessica Svensson på Smycket ur och guld.

Liana Christensen på Klädkammaren lyfter fram arbetet som görs för att stärka handeln i Laholms centrum.

– Stort tack till alla de kunder som nominerat oss – som ser vårt arbete för butiken och det arbete vi gör för att stärka handeln i vårt centrum, säger Christensen.

– Fantastiskt kul! Tack alla ni som röstat! Tack Laholms tidning och Offensiva Laholm för att ni på detta sätt stöttar butikerna i Laholm!, säger Catrin Nyström på Wilda Ekologiskt.

Jenny Tjäder på Hörnan lyfter fram kunderna:

– Vi är otrolig glada och smickrade över nomineringen och tackar våra fina kunder för utmärkelsen. Utan våra kunder hade vi inte haft ett så fint levande centrum, säger hon.

LT:s chefredaktör Anders Sjölin är överväldigad av intresset för utmärkelsen Årets butik.

– Vilket fantastiskt gensvar vi fått från våra läsare! Den lokala handeln engagerar eftersom det är en så stor del av vår vardag. Jag hoppas alla tar chansen att rösta på laholmstidning.se innan slussarna stänger nu på söndag den 6 oktober, säger Sjölin.

Här är de nominerade:

Bokhandeln

Hörnan

Klädkammaren

Kuligt – Lekia

Luspudel

Smycket

Tyglust

Wilda Ekologiskt

Lykkemaja

Malmnäs Möbler

Gå in och rösta på laholmstidning.se

Publicerad 02 October 2019 10:35