En falkenbergare i 30-årsåldern misstänks för rattfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning efter att han blivit stoppad av Laholmspolisen på riksväg 15 i höjd med Genevad.

En falkenbergare i 30-årsåldern misstänks för rattfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning efter att han blivit stoppad av Laholmspolisen på riksväg 15 i höjd med Genevad. Foto: Arkivbild

Bilist misstänkt påtänd på riksväg 15

Laholmspolisen stoppade körkortslös falkenbergare i Genevad

GENEVAD. Vinglandet på vägbanan fick polisen att stoppa ett fordon utanför Genevad. Föraren, en man i 30-årsåldern, var misstänkt narkotikapåverkad och saknade dessutom körkort.

Av
Rickard Gustafsson

På måndagsförmiddagen vid 10.40-tiden stoppade en patrull från Laholmspolisen en personbil som vinglade fram och tillbaka på vägen.

Stoppet skedde i Genevad och föraren i 30-årsåldern uppträdde drogpåverkad och saknade dessutom körkort.

Mannen, hemmahörande i Falkenberg, misstänkts för rattfylleri under narkotikapåverkan, ringa narkotikabrott (bruk) samt grov olovlig körning.

Passageraren som står som ägare till det aktuella fordonet är även han misstänkt för brott. Mannen är i 80-årsåldern och misstänks för tillåtande av olovlig körning.

Publicerad 04 November 2019 16:22