Några timmar efter att Vintercupen spelats klart bröt okända gärningspersoner sig in i Lagaholmshallen och ställde till med stor oreda.

Några timmar efter att Vintercupen spelats klart bröt okända gärningspersoner sig in i Lagaholmshallen och ställde till med stor oreda. Foto: Johan W Jönsson

Lagaholmshallen utsatt för vandalisering

Tömde skumsläckare och krossade glas

LAHOLM.

Några timmar efter att Vintercupen i futsal avgjorts i Lagaholmshallen i lördags utsattes idrottshallen för skadegörelse. Vem eller vilka som ligger bakom vandaliseringen är i nuläget okänt.

Av
Rickard Gustafsson

Under söndagsmorgonen möttes de första besökarna av kaos i Lagaholmshallen. Dagen efter den stora futsal-turneringen hade någon eller några brutit sig in och orsakat stor skadegörelse i hallen.

Gärningspersonerna hade tagit sig in genom att bryta upp en ytterdörr och därefter ställt till med stor oreda bland annat genom att slå sönder en glasruta till högtalarsystemet och tömma två skumsläckare.

Det är oklart när skadegörelsen inträffade men polisen uppger att det skett under lördagskvällen eller natten till söndag och i samband med intrånget utlöstes larmet.

I nuläget har Laholmspolisen inga misstänkta.

Publicerad 25 November 2019 12:00